امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 01 اسفند 1398 ساعت 00:33:39
یادداشتی از: حاج حسن وفایی
وظیفه ، تکلیف یا حق انتخاب

* اینکه شرکت در انتخابات وظیفه ملی ، تکلیف شرعی یا حق اجتماعی است هنوز به درستی روشن نیست چرا که حضور بر اساس وظیفه یا ادای تکلیف تا احقاق حق حامل انتظارات ، تربیت اجتماعی - سیاسی و پیامدهای بسیار متفاوتی است.
* اینکه طی چهار دهه براساس کدام گزینه به پای صندوق رای خوانده شدیم شاید تاکید غیر مستقیم بر تعریف از صندوق رای هم باشد در انجام وظیفه و ادای تکلیف خواسته یا ناخواسته به تبعیت و همراهی تا حمایت می خوانیم ، چنانکه در حق رای و اصلاح امور و رویه ها جامعه به انتخاب و اعطای وکالت موقت ، پاسخگو و در چارچوب می اندیشد
* اصرار طولانی مدت بر مفاهیم انجام وظیفه ، ادای تکلیف یا احقاق حق به مرور به باور و تربیت فراخوان و خوانده شده منجر می شود. انقلاب اسلامی ۵۷ انتخاب بزرگ آحاد مردم ایران بود همه ایرانیان با اکثریت عجیب ۹۸٪ انتخاب خود را علاوه بر تجمعات بزرگ ، پای صندوق های رای هم اعلام کردند. انتخاب بزرگی که باید در مسیری پر انتخاب به آموزه تربیتی حق انتخاب منجر می شد.
* اما اینکه پس از چهار دهه برای ترغیب و تشویق مردم برای حضور در پای صندوق رای ناچار از یادآوری انجام وظیفه اجتماعی تا ادای تکلیف دینی یا دشمن ستیزی و .....  باشیم یعنی پذیرفتیم که جامعه هنوز باور به احقاق حق از طریق رای را جدی تلقی نکرده یا حضور در پای صندوق رای را راه تحقق خواسته ها و حقوق اجتماعی نمی دانند.
* این روزها بسیاری از سیاسیون ، مقامات و رهبران بر این نکته تاکید دارند که مجلس در جایگاه واقعی و راس امور قرار نداشته و حداقل کارائی و کارآمدی را دارد در عین حال بر وظیفه اجتماعی و تکلیف شرعی مردم برای حضور پای صندوق رای تاکید می کنند.
* تدین ، تعهد ، کاردانی ، تخصص ، شجاعت ، تجربه ، روحیه انقلابی ، دشمن شناسی ، سلامت اقتصادی ، ...... از جمله مواردی هستند که بعنوان معیارهای انتخاب نمایندگان مطرح می شوند یعنی ما رای دهندگان باید از بین حدود ۲۶ نفر داوطلب نشستن بر هر صندلی مجلس به بهترین گزینه رسیده و رای دهیم.
* البته اعتماد به گزینه های پیشنهادی جریانهای فکری و گروههای سیاسی یا شخصیتهای اجتماعی نیز راهکاری دائمی است تا انتخاب از میان جامعه ی شلوغ غیر قابل تمیز داوطلبان با اعتماد به فهرست های پیشنهادی بدون صرف کمترین زمان ممکن قابل دسترس باشد.
* بسیاری از شخصیتهای دینی و سیاسی حتی فرماندهان ارشد نظامی طی سالهای اخیر مکرر بر اشتباه مردم در انتخاب رئیس جمهور خاتمی از بین چند گزینه محدود یا انتخاب احمدی نژاد هم از میان چند گزینه محدود تکراری تاکید کردند ، چنانکه شورای نگهبان حداقل ۹۰ نماینده منتخب مردم در مجلس فعلی را بدلیل فساد مالی و عدم التزام عملی به اسلام فاقد صلاحیت انتخاب مجدد اعلام کردند. یعنی علی رغم همه مکانیزمهای قابل استفاده انتخاب گزینه برتر قابل اعتماد و ممکن نیست.
* شخصیتهایی با سوابق ارزشمند مبارزاتی قبل از انقلاب علی رغم سالهای طولانی هم نشینی و همراهی در بحث ، مبارزه و زندگی با اعلام افتخار به شاگردی ، مجاورت و حتی با التماس در جمعی بسیار محدود به انتخاب مرحوم آیت الله منتظری به جانشینی امام (ره) اقدام کردند .انتخابی که به فاصله بسیار کوتاه به تکفیر و حصر این مرجع ساده لوح منجر شد.
* جریانات فکری و سیاسی به اصطلاح با مبانی و منافع مشترک بدون معامله با منافع متقابل حتی تا یکی دو روز قبل از انتخابات حداقل در این دوره قادر به تنظیم فهرست مشترک نیستند. حال تمامی گروههای مرجع ترغیب کننده به شرکت آگاهانه در انتخابات باید توضیح دهند با کدام ادله عقلی و شرعی می توان و باید به چنین پیمانهای سیاسی منفعتی اعتماد کرد؟
* هنوز برداشت سیاسی از انتخابات را مبتنی بر حق مردم ندیدم که بسیاری ناچار از اتکا بر موج آفرینی احساسات ملی و مذهبی متکی بر وظیفه اجتماعی و تکلیف دینی هستند. بی توجه به این نکته که اگر مردم انتخابات را حق خود در انتخاب راهبر و راهکارهای فردای انتخابات بدانند قطعا بی هیچ تبلیغی فرا رسیدن ساعت حضور در پای صندوق رای را انتظار خواهند کشید.
* معتقدم انتخابات متکی بر حق انتخاب به جذب با انگیزه و موثر مردم منجر می گردد. لذا بی آنکه قصد ترغیب به شرکت در انتخابات را داشته باشم یا خدای ناکرده به دنبال دلسردی از حضور در پای صندوق رای مد نظرم باشد ، صرفا بر اهمیت حق انتخاب تاکید می کنم.
✍️باید به صندوق رای به عنوان یکی از مهمترین راهکارهای احقاق حق مشروع و معقول کم هزینه توجه داشت باید حداقل به اندازه خرید یک جفت جوراب در انتخاب افرادی که قرار است ما را در تبیین راه فردای یکایک ما و فرزندانمان وکالت کنند جدیت داشته و هیچ کس را صالح به انتخاب بجای خود ندانیم می توانیم با حضور در انتخابات از یک تا سی نفر را انتخاب کرده یا انتخاب نکنیم.





  تعداد بازديدها: 2624


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
ارتش اسرائیل یک مقام ارشد حزب الله را ترور کرد
پیام تسلیت سید حسن خمینی به محسن مهرعلیزاده
واکنش نخست‌وزیر مالزی به پاسخ ایران به اسرائیل
مقام سابق امنیتی ترکیه: خسارت پاسخ نظامی ایران سنگین بود
یادداشتی از: محسن هاشمی رفسنجانی
واکنش محسن هاشمی به جنجال کاظم صدیقی، پناهیان و زاکانی: هواداران تفسیر قدرت محور از اسلام ۱۰ درصد جامعه را تشکیل می‌دهند
وزیر دفاع پاکستان: پاسخ به تجاوزهای اسرائیل حق مشروع ایران است
اعزام ۸۷ هزار زائر در عملیات حج تمتع/ ۱۸ فرودگاه معین حج هستند
بعد از انقلاب، یک میلیون هکتار از جنگلهای کشور نابود شده است
اردن کمک به صهیونیست‌‌ها را تائید کرد
جلسه نماینده اسرائیل با منافقین درپی حمله ایران
جزئیات اعزام حج عمره از ۳ اردیبهشت
۱۲ سوال جدی درباره پرونده حجت الاسلام کاظم صدیقی
این که در زندگی مردم چه رخ خواهد داد برای دولت اهمیت ندارد
علیرضابیگی: گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار است؟
گزیده ی یادداشتی از حاج حسن وفایی
خرمشهر تا باران پهپاد و موشکی
یونیسف: غزه خطرناک‌ترین مکان برای کودکان است
براساس آمار تورم مسکن از بهار 1400 تا بهار 1402؛
جهش 2 ساله قیمت مسکن؛ آمارهای استانی چه می‌گوید؟
یادداشت:
تنها راه تامین ثبات در منطقه
نگاه دولت های عربی به درگیری ایران و اسراییل
7 نکته درباره حمله تلافی جویانه ایران و احتمالات بعدی
نتیجه جنگ احتمالی ایران و اسرائیل چه خواهد بود؟
یادداشتی از: روزبه علمداری
سخنی با مدعی العموم

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
اطلاعیه ی تشییع ، تدفین و بزرگداشت:
قاری ممتاز قرآن و جانباز سرافراز ، حاج ولی پوراحمدی آسمانی شد
در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی؛
رهبر انقلاب: در قضیه فلسطین، دولتهای اسلامی به وظائفشان عمل نمی‌کنند؛ بعضی از آنها به رژیم کمک هم می‌کنند/ اگر همه‌پرسی کنند در کشورهای اسلامی، بدون تردید همه نظر می‌دهند به اینکه دولتهایشان بایستی با رژیم صهیونیستی قطع رابطه کنند
خبر مهم پلیس راهور؛ جرائم رانندگی تا ۵۰۰ برابر افزایش پیدا می‌کند
مبلغ فطریه ۱۴۰۳ از سوی دفتر رهبر انقلاب اعلام شد
اختصاصی:
عید سعید فطر پوستری آیینی از آقای علی اکبر میرزایی
تصاویری از مراسم تشییع شهید حاج ولی پوراحمدی
سید حسن نصرالله در مراسم سردار شهید زاهدی:
آمریکا و اسراییل دریافته‌اند که واکنش ایران در راه است/ آشفتگی صهیونیست‌ها ۶ ماه پس از جنگ/سرنگونی پهپاد هرمس نشانه توانمندی پدافندی مقاومت لبنان است
گزیده ی یادداشتی از: حاج حسن وفایی
حجت الاسلام حسن روحانی اولین بار از عنوان امام خمینی استفاده کرد
دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر معظم انقلاب اسلامی
توصیه‌ مهم استاد فاطمی‌نیا برای روزهای پایانی ماه مبارک رمضان
اطلاعیه ی موسسه خیریه ملائک، در مورد دریافت صدقات و فطریه
ارتش اسرائیل مسئولیت ترور فرزندان اسماعیل هنیه را بر عهده گرفت
عکس دیده نشده از شهید زاهدی در کنار شهیدان سلیمانی و مغنیه
یادداشتی از: عبدالحسین رحیم زاده
دمی با قرآن برای علت یابی مشکلات و معضلات
جزئیات برگزاری نماز عید سعید فطر به امامت مقام معظم رهبری
در مصلای امام خمینی (ره)
متن خطبه‌های نماز عید فطر توسط مقام معظم رهبری
پلیس: طرح عفاف و حجاب از شنبه (26 فروردین) با جدیت بیشتر اجرا می شود
حامی لایحه عفاف و حجاب: فردی که قانون حجاب را رعایت نکند، از سفر خارجی محروم می شود
یادداشتی از: حجت الاسلام و المسلمین مرتضی اشراقی
۹ مبنای فقهی برای اثبات اول ماه قمری
یادداشتی از: آقای میکائیل جواهری
آیا باز چیزی هست و آیا چیز دیگری می‌خواهید؟!


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 4908
تعداد بازدید دیروز: 37776
بازدید کل: 66489350
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.