امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 07 اسفند 1399 ساعت 21:30:22
یادداشتی از: حجت الاسلام و المسلمین حسن پویا
علی(ع) نیاز امروز جامعه

سیزده رجب یادآور تولد مولودی عظیم و بزرگ در جهان بشریت است. وی جانشین بلافصل پیامبر اکرم(ص) و نخستین امام و پیشوای شیعیان و نمونه و الگوی انسان کامل و حاکم عدالت گستر در طول تاریخ است. بنابر مشهور علی(ع) در روز جمعه 13 رجب در سی امین سال پس از عام الفیل در خانه کعبه به دنیا آمد و نخستین کسی بود که به پیامبر ایمان آورد. مشهورترین القاب حضرت، امیرالمؤمنین، مرتضی و حیدر است.

جماران: سیزده رجب یادآور تولد مولودی عظیم و بزرگ در جهان بشریت است. وی جانشین بلافصل پیامبر اکرم(ص) و نخستین امام و پیشوای شیعیان و نمونه و الگوی انسان کامل و حاکم عدالت گستر در طول تاریخ است.

پدرش ابوطالب عموی گرامی پیامبر خدا و مادرش فاطمه بنت اسد بود. ابوطالب از متدینان به دین اسلام و شخصیتی وارسته و با استقامت در برابر هجوم مشرکان بود. فاطمه بنت اسد نیز از گروندگان به دین اسلام و بنا بر نقل ابن ابی احدید، یازدهمین مسلمان بوده است.

بنابر مشهور علی(ع) در روز جمعه 13 رجب در سی‌امین سال پس از عام الفیل در خانه کعبه به دنیا آمد و نخستین کسی بود که به پیامبر ایمان آورد.

میسر نگردد به کس این سعادت

به کعبه ولادت به مسجد شهادت

مشهورترین القاب حضرت، امیرالمؤمنین، مرتضی و حیدر است. بزرگترین سعادت حضرت امیر(ع) پرورش در دامان پاک پیامبر خدا(ص) است و چنانکه در روایات آمده است در هنگام نزول وی میدید و میشنید، آنچه را رسول خدا می‌دید و می‌شنید.

ایثار و گذشت و فداکاریهای حضرت علی(ع) در راه اسلام از نخستین روزهای ظهور اسلام پیداست. وی با خوابیدن در بستر پیامبر(ص)در سال سیزدهم بعثت و جان فشانی در راه حفظ جان پیامبر(ص)، اوج ایثار و ایمان خویش را به نمایش گذاشت.

در سال دوم هجرت، فاطمه زهرا(س) با وجود خواستگارهای فراوان، به عقد ازدواج علی(ع) در آمد. و زهرای اطهر، در خانه علی(ع) شوهرداری و تربیت فرزندانی همچون حسنین و زینبین را به همه بانوان جهان بشریت آموخت و نشان داد که میتوان در اوج سختیها و مرارتها و کمبودها، بهترین نمونه های انسانیت را تحویل جهانیان داد و خود سرور زنان جهان قرار گرفت؛(سیده نساء العالمین).

علی(ع) با اینکه شایسته ترین فرد برای امامت و خلافت بود و به عنوان جانشین پیامبر اکرم(ص) معرفی شده بود، اما با کینه بدخواهان 25 سال خانه نشین شد و بعد از قتل خلیفه سوم، با اصرار مردم خلافت را به دست گرفت و سرانجام در نوزده رمضان سال 40 هجری در مسجد به شهادت رسید.

با توجه به اینکه آیات چندی درباره منزلت حضرت علی(ع) و ائمه(ع) نازل شده است، امام خمینی در این زمینه می‌فرماید: و این «وجه الله» همان نوری است که در آیه شریفه فرماید:‌‌ الله نورُ السّمواتِ وَ الأرْضِ.‌ و جناب باقر العلوم، علیه السلام، فرماید به أبو خالد کابلی در حدیث شریف کافی: «هم (أی الأئمّة) و الله نور الله الّذی أنزل، و هم و الله نور فی السّموات و الأرض.‌‎‎‌ و در کافی شریف از جناب باقر العلوم، روحی لتراب مقدمه الفداء، حدیث می‌کند در تفسیر آیه شریفه ‌‌ عَمَّ یَتَسائَلُونَ. عَنِ النَّبَإ الْعَظیمِ.‌ که فرمود: هی فی أمیر المؤمنین کان ‌‎‌أمیر المؤمنین، علیه السّلام، یقول: ما لله تعالی آیة هی أکبر منّی، و لا لله من نبأ أعظم منّی.

این آیه در حق امیرمؤمنان علی(ع) نازل گردیده است. امیرمؤمنان که درود خدا بر او باد می‌فرمود: خدا را نشانه ای بزرگتر از من نیست، و خدا را خبری عظیم تر از من نیست.(چهل حدیث، ص 637 ـ 635، به نقل از کافی)

امام خمینی(س) بارها و بارها در آثار و سخنان خود به امیرمؤمنان علی(ع) و جایگاه و عظمت ایشان و زندگی زاهدانه و حکومت عادلانه ایشان اشاره کرده است و ایشان را دومین شخصیت اسلام بعد از پیامبر(ص) (صحیفه امام، ج 16، ص 238)، مظهر اسم جمع الهی (همان، ج 19، ص 63)، مفسّر قرآن در علم و باب وحی الهی (همان، ج 14، ص 350)، حقیقت ناشناخته (همان، ص 347) و دارای صفات متضاد و شخصیت تربیت یافته بعثت پیامبر میدانست و می‌فرمود:

این شخصیت بزرگ، امور متضاده را‌‎ ‎‌در خودش جمع کرده. در عین حالی که روزها روزه، و شب به عبادت مشغول، و گفته‌‎ ‎‌شده است که شبی هزار رکعت نماز می خواند. و در عین حالی که غذای او ـ آن طوری که‌‎ ‎‌در تاریخ ثبت شده است ـ از نان و سرکه، و فوقش زَیْت‌ یا نمک، بیرون نبوده است. در‌‎ ‎‌عین حال قدرت بدنی، آن طور قدرت است که ـ آن طوری که در تاریخ هست ـ آن دری‌ ‎‌را که از «خَیْبَر»‌ ایشان کَنْده است و چندین زِراع‌ دور انداخته است، چهل نفر‌‎ ‎‌نمی توانستند بلندش کنند. .......جمع کرده است مابین آن زهد و این قوّت‌‎ ‎‌بازو، و این جمع بین دو تا امر متضاد است. ......‌ این آدم در عطوفت آن‌‎ ‎‌طور است که، وقتی که یک خلخال از پای یک زن یهودی ربوده اند می فرماید که مرگ‌‎ ‎‌برای انسان آسان است‌ـ قریب به این معنا ـ آدمی که در عرفان و علم ماورای طبیعت،‌‎ ‎‌آن طور است که نهج البلاغه حکایت می کند از مقام عرفانش. در عین حال شمشیر‌‎ ‎‌می کشد، و کفّار و اخلالگران را از دم شمشیر می گذراند. ما شیعۀ یک همچو اعجوبۀ‌‎ ‎‌معجزه آسا هستیم.‌

من می گویم اگر چنانچه پیغمبر اسلام ـ صلی الله علیه و آله و سلَّم ـ غیر از این یک‌‎ ‎‌موجود تربیت نکرده بود، کافی بود برایش؛ چنانچه پیغمبر اسلام مبعوث شده بود برای‌‎ ‎‌اینکه یک همچو موجودی را تحویل جامعه بدهد، این کافی بود. (همان، ج 11، ص 20 و 21)

پیامبر اکرم(ص) فرمود: أنا مدینه العلم و علیّ بابها، من شهرعلم هستم و علی باب ورود به آن شهر است.(بحارالانوار، ج 10، ص 120)

این علم علی(ع) بود که او را تا بالاترین درجه ایمان بالا برده و او را به درجه عبودیت و مشاهده رب رسانده بود که فرمود:

لم أکن بالذی أعبد ربّاً لم أره؛ من آن کسی نیستم که خدایی را که نمی بینم عبادت کنم.(امالی صدوق، ص 342)

در این زمینه گفتار بلند امام خمینی، نشانگر عظمت علی(ع) است که فرمود:

اگر بشر پشت به پشت یکدیگر دهند و بخواهند یک لا إلهَ إلَّا الله امیر المؤمنین را بگویند نمی توانند! خاک بر فرق من با این معرفت به مقام ولایت علی، علیه السلام! به مقام علی بن ابی طالب قسم که اگر ملائکه مقرّبین و انبیاء مرسلین- غیر از رسول خاتم که مولای علی و غیر اوست- بخواهند یک تکبیر او را بگویند نتوانند. حال قلب آنها را جز خود آنها نمی داند کسی.‌.(همان، ص 76)

این چنین است که اخلاص، عبادت، شجاعت، ایثار، گذشت، زهد، عدالت و همه اوصاف انسانی در وجود او جمع شده و از حضرت شخصیتی جهانی و ماندگار و بی بدیل ساخته، تا آنجا که تمام انسانیت در برابر او سر تعظیم فرود می آورد.

ویژگیهای حضرت علی(ع) را میتوان در عدالت گستری، اخلاق، مردم داری، ترویج ارزشهای معنوی و انسانی، عنایت خاص به محرومان و پابرهنگان و مانند آن خلاصه کرد و بدین مناسبت تولد ایشان را تولد عدالت نامید، چنانکه امام خمینی به مناسبت گشایش مجلس شورای اسلامی در سال 1359 در روز تولد امیرمؤمنان علی(ع) میفرماید:

تصادف خوبی است که با روز عید مبارکی مصادف شده است،‌‎ ‎‌و از آن بهتر این است که روز گشایش مجلس اسلامی در روزی است که عدالت در عالم‌‎ ‎‌متولد شده است، روزی است که امیرالمؤمنین ـ سلام الله علیه ـ به دنیا آمدند که مظهر همۀ‌ ‌‎‎‌عدالتها و اعجوبۀ عالم هستند و از صدر عالم تا ابد بجز رسول اکرم کسی به فضیلت او‌‎ ‎‌نیست. این را ما به فال نیک می گیریم و این فکر را می کنیم که آقایان که در یک روزی که‌‎ ‎‌مظهر عدالت خدا، پرتو عدالت انسانی در آن روز متولد شده است، و شما مجلس را در‌‎ ‎‌آن روز افتتاح می کنید بدانید که باید همان رشته را، همان رشتۀ علی ـ علیه السلام ـ را‌‎ ‎‌پیروی کنید.(صحیفه امام، ج 12، ص 344 ـ 343)

امام خمینی همواره از حکومت حضرت امیر(ع) در مناسبت‌های مختلف یاد میکرد و آن را الگویی مناسب برای جمهوری اسلامی و سایر کشورهای اسلامی میدانست. ایشان به کارگزاران حکومت سفارش میکرد که به آموزه های علی(ع) توجه داشته باشند و آن‌ها را الگوی حکومت داری بدانند و در امور مسلمین و بیت المال حساس باشند و در این باره می‌فرمود:

‌‌حکومت‌های اسلامی باید بیت المال مسلمین را برای جلال و جبروت خودشان صرف‌ ‎‌نکنند، بیت المال مسلمین صرف آن چیزی بشود که برای مسلمین است. وزارتخانه ها‌‎ ‎‌باید وقتی که می بینند که کارمند بیت المال مسلمین هستند و مسلمین هستند و از آنجا‌‎ ‎‌حقوق می گیرند و ارتزاق می کنند و اداره، ادارۀ بیت المال مسلمین است، حتی در آن‌‎ ‎‌مسائلی که حضرت امیر گفته ملاحظه کنند، کوچک نشمرند مسئله را، مسئلۀ بیت المال‌‎ ‎‌مسلمین است و دستور، دستور اسلام است به حد ضرورت.(همان، ج 19، ص 375 ـ 374)

همچنین در پیامی به مناسبت کنگره هزاره نهج البلاغه میفرماید:

 امید آن است که شما دانشمندان و متفکران متعهد که در کنگرۀ‌‎ ‎‌ارجمند هزارۀ نهج البلاغه گرد هم آمدید، ابعاد عرفانی و فلسفی و اخلاقی و تربیتی و‌‎ ‎‌اجتماعی و نظامی و فرهنگی و دیگر بعدها را به مقدار میسور بیان فرمایید و این کتاب‌‎ ‎‌بزرگ را به جوامع بشری معرفی نموده و عرضه دارید که این متاعی است که مشتری آن‌‎ ‎‌انسانها و مغزهای نورانی است.(همان، ج 14، ص349)





  تعداد بازديدها: 1869


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
پزشکیان : امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است/ این موضوع با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ عکس خواهد داد
واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن در خصوص میدان آرش
سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی
در مراسم رونمایی از کتاب «چالش‌های تاریخی»؛
مرتضی اشراقی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود/ شاخص و ملاک حقیقت اندیشه حضرت امام، رهبر معظم انقلاب هستند/ یکی از وظایف مهم مورخ، جهاد تببین است/ امروز مردم غزه تاریخ ساز یک حماسه عظیم هستند
با دعوت از وزرای اقتصاد و صمت به مناظره تاکید شد؛
فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
به مناسبت اولین روز از هفته کار و کارگر
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار کارگران
سرو قلیان اکسیژن و جوانانی که موش آزمایشگاهی شده‌اند
به بهانه ی چهلمین سالگرد شهادت
مثنوی " علمدار بسيج " در وصف شهيد بزرگوار احمد دلاكه (دالکه) سروده ی علی اکبر پورسلطان (مهاجر)
یادداشتی از: آقای میکائیل جواهری
نماز را در هر حال و حالتی بجا آوریم
گزارش تصویری:
بمناسبت 5 اردیبهشت، چهلمین سالگرد شهادت یار دیرین، شهید والامقام احمد دالکه
یادداشت:
ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند
حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ حسین انصاریان‌:
نمازهای جماعت الان در کشور ما ورشکسته است
یادداشتی از: حجه الاسلام هادی سروش
چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
آمار تکان دهنده از 200 روز جنگ و نسل‌کشی در نوار غزه
یادداشتی از: حجت الاسلام عبدالرحیم اباذری
به مناسبت دهمین سالگرد درگذشت آیت الله ملکوتی/منادی شفاف سازی در تولیت
یادداشت:
آمریکا و نکبت وابستگی به صهیونیسم
روایت عباس عبدی از بازدیدش از مسجد پارک قیطریه : مسجد را در تقابل با نهادهای دیگر قرار دادن، اعتبار نهاد دین را افزایش نمی‌دهد
گزارشی از خانم یاسمین طالقانی:
سکوت رئیسی و احمدی‌نژاد!
سالار عقیلی: وظیفه ماست که جوانان را با ادبیات کهن آشتی دهیم
خانه به دوشی اکثریت مردم ایران!

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
یادداشت:
تنها راه تامین ثبات در منطقه
یونیسف: غزه خطرناک‌ترین مکان برای کودکان است
پیام تسلیت سید حسن خمینی به محسن مهرعلیزاده
گزیده ی یادداشتی از حاج حسن وفایی
خرمشهر تا باران پهپاد و موشکی
یادداشتی از: آقای میکائیل جواهری
خدا، انسان، جهان
ارتش اسرائیل یک مقام ارشد حزب الله را ترور کرد
جزئیات اعزام حج عمره از ۳ اردیبهشت
اعزام ۸۷ هزار زائر در عملیات حج تمتع/ ۱۸ فرودگاه معین حج هستند
نگاه دولت های عربی به درگیری ایران و اسراییل
پیام تبریک رهبر معظم انقلاب اسلامی به قهرمانان کشتی آزاد و فرنگی به مناسبت قهرمانی در آسیا
یادداشتی از: روزبه علمداری
سخنی با مدعی العموم
براساس آمار تورم مسکن از بهار 1400 تا بهار 1402؛
جهش 2 ساله قیمت مسکن؛ آمارهای استانی چه می‌گوید؟
مهاجری: طبیعی است که رسانه‌های اسرائیلی عملیات وعده صادق را ناموفق نشان بدهند/ عملکرد غلط صدا و سیما باعث شده مردم اخبار فضای رسانه‌ای غیر رسمی را بخوانند/ الآن چاره‌ای جز این نیست که نیروهای مسلح چهره‌های رسانه‌ای و رسانه‌های معتبر داخلی را توجیه کنند
7 نکته درباره حمله تلافی جویانه ایران و احتمالات بعدی
نتیجه جنگ احتمالی ایران و اسرائیل چه خواهد بود؟
سید حسن خمینی: قهرمانی تیم‌های ملی کشتی آزاد و کشتی فرنگی کشورمان در آسیا موجب افتخار و خوشحالی همه ایرانیان ورزش دوست است
پرتویی از کلام امام (ره)
نقشه استعمار، ایجاد اسرائیل بزرگ
۱۲ سوال جدی درباره پرونده حجت الاسلام کاظم صدیقی
وزیر دفاع پاکستان: پاسخ به تجاوزهای اسرائیل حق مشروع ایران است
واکنش نخست‌وزیر مالزی به پاسخ ایران به اسرائیل
مقام سابق امنیتی ترکیه: خسارت پاسخ نظامی ایران سنگین بود


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 29136
تعداد بازدید دیروز: 44731
بازدید کل: 66784589
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.