تاريخ انتشار: 17 اسفند 1396 ساعت 19:40:12
نگاهی دیگر (قسمت دویست ونهم)


گفتم: آقاجون مراسمی تحت عنوان بزرگداشت روز زن در سالن برج میلاد برگزار شد که با حواشی جدی ذیل همراه شد.
1- دادستان کل کشور پشت تریبون عمومی و در حضور اصحاب رسانه تصویری با ابراز تأسف به دادستان تهران دستور تعقیب و پیگیری لازم و برخورد قانونی با هنجارشکنان و متخلفین را صادر کرد.
2- برخی رسانه، مطبوعات و سایت ها و کانال های خبری نیز از برپایی مراسمی خلاف هنجارها و عفت عمومی کشور تحت عنوان بزرگداشت روز زن در ایام خجسته میلاد بانوی بزرگ اسلام الگوی عفت و پاکدامنی و مظهر فضائل اخلاقی حضرت فاطمه زهرا (س ) توسط شهرداری تهران در سالن همایش های برج میلاد نوشتند.
3- به نقل از آیت الله نوری همدانی یکی از مرجع معظم تقلید نیز نوشتند که عده‌ای دختر را آورده و رقصانده‌اند این‌ها درد جامعه ماست.
گفت: مراسم دومین جشنواره تولیدات صدا و سیما در سالن همایش های سازمان با حضور ریاست سازمان ، مقامات میهمان و بسیاری از هنرمندان کشور آغاز شد، اجرای نمایشی زیبا و کوتاه آغازگر برنامه افتتاحیه بود بانوان هنرمند براساس داستان نمایش که از آرامش زندگی ، تهاجم دشمن ، دفاع مقدس و آزادسازی خرمشهر بود به صحنه وارد و مراسم گندم و گلریزان را دقیقا مشابه و البته طولانی تر از نمایش برج میلاد بازی کردند.
1- بانوان هنرمند نمایش مراسم صدا و سیما حداقل بین ۲۵ الی ۲۸ ساله بودند در حالیکه هنرمندان برج میلاد دختران نو نهالانی بین ۸ الی ۹ سال دارند.
2- جشنواره صدا و سیما عمومی و با حضور حداقل ۷۰% آقایان تشکیل شده بود در حالیکه جشن برج میلاد بجز شهردار تهران سخنران افتتاحیه و پنج همراه تماما بانوان شاغل در شهرداری تهران بودند.
3- جشنواره صدا و سیما پخش مستقیم داشت و جشن بانوان شهرداری بجز سخنرانی افتتاحیه توسط شهردار در فضای بسته و خصوصی مختص بانوان برگزار شد.
4- فیلم بردار غیر مجاز در مونتاژ ضمن پخش چند صحنه به رقص دختران و زنان اشاره می کند در حالیکه موضوع نمایش مراسم سنتی و روستایی گلریزان و گندم افشانی توسط نونهالان ۸ الی ۹ ساله است.
5- مسئول برپایی جشنواره صدا و سیما نماینده ولی فقیه بود و برنامه ریز برگزاری جشن روز زن مشاور امور بانوان و روابط عمومی شهرداری تهران است.
6- صدا و سیما طی برنامه های مختلف مکرر نمایش گلریزان و گندم افشانی سنتی روستایی را با حضور بانوان ملبس به لباس محلی تهیه و پخش کرده است.

گفتم: همزمان با پخش تلویزیونی نمایش گلریزان توسط بانوان هنرمند ۲۵ الی ۲۸ سال در دومین جشنواره تولیدات صدا و سیما که به ادعای این روزهای دادستان کل کشور و برخی مراجع با مشاهده تصاویر ناقص و توام با دروغ پردازی چند ثانیه از اجرای نمایش مشابه توسط نونهالان ۸ الی ۹ ساله به رقص و
هتک عفت عمومی تعبیر و قابل پیگیری قضایی اعلام شد حتما در ایام مذکور و در محکوم سازی بی عفتی تام صدا و سیما قیامتی به پا کردند.
گفت: وقتی اجرای نمایشی توسط بانوان در حضور مردان و زنان در صدا و سیما و با پخش مستقیم تلویزیونی حلال و اجرای همان نمایش توسط دختر بچه های ۸ الی ۹ ساله در مراسم غیر عمومی بانوان هتک عفت عمومی و مستحق برخورد جدی اعلام می گردد واقعا چه باید کرد؟ آیا مسئول یا عالمی که چنین بی محابا و بی اطلاع از کم و کیف ماجرا حکم به بی عفتی و جرم صادر می کند شرعا قابل اعتماد و اتکا خواهند بود؟
گفتم: یعنی دادستان کل کشور و مرجع معظم نباید در برخورد با مواردی از این دست قضاوت و موضع گیری عمومی داشته باشند؟
گفت: دادستان کل کشور یا مرجع دینی بدلیل اتکا به ماهیت ممتاز حکومتی و دینی نباید و نمی توانند مانند ما که عوام و فاقد قدرت حکومتی هستیم قضاوت و به انتشار دیدگاه اقدام کنند که حتما بیش از سایرین نیاز به تامل و تحقیق دارند چیزی که هرگز در لحظه برخورد با خبر مذکور برای دادستان کل کشور یا مرجع دینی میسر و ممکن نبوده است لذا حال آنان هستند و اتهام ترویج بی عفتی عمومی به جمعی از بانوان شاغل در شهرداری تهران و شهرداری که باید بدلیل جایگاه اداری سخنران افتتاحیه باشد.
گفت: ایکاش عالم دینی و دادستان کل کشور که به لباس دین نیز ملبس است فریاد وامصیبتا سر می دادند که چرا باید در حکومت اسلامی کسی جسارت کند پس ازتهیه غیر قانونی فیلم از مراسم خاص جمعی از بانوان مسلمان کشورمان نسبت به انتشار فیلمی جعلی و غیر واقعی به هتک عفت عمومی اقدام کند.
گفت: آقاجون ایکاش دادستان و عالم دینی حداقل به حرمت حضرت فاطمه سلام الله علیها اندکی تامل و شاید سکوت می کردند.

  تعداد بازديدها: 4424
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=79455
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.