تاريخ انتشار: 15 تير 1397 ساعت 22:48:00
نگاهی دیگر (قسمت سیصدوچهل سوم)

گفتم: آقاجون آیت الله علم الهدی نماینده رهبری در خراسان و امام جمعه مشهد فرمود: مردم مانند کباب روی تابه در نابسامانی اقتصادی می‌سوزند و گفت: مسئله ۲ تن سکه اگر در افسانه‌های قدیمی هم می‌آمد کسی باور نمی‌کرد این چه مدیریت اقتصادی است؟
گفت: سنجیده و مبتنی بر شرع ، قانون  و اخلاق گفتن حداقل انتظار از امامان جمعه است ، نکاتی که متاسفانه علم الهدی در اظهاراتش کمتر مورد توجه قرار می دهد.
گفتم: دو نکته آیت الله علم الهدی موضوعات روز  و مورد دغدغه اکثریت جامعه نیست؟
گفت: اگر علم الهدی شکل گیری فقر مزمن و فساد اقتصادی گسترده و فراگیر را حداقل برای یک و دو دهه بطور تطبیقی با اشاره به دلایل میان و کوتاه مدت مورد اشاره قرار می داد می توانست بعنوان آسیب شناسی معضلات اجتماعی و اقتصادی قابل بررسی باشد اما وقتی فساد ساختاری و سازمان یافته بیست ساله را صرفا متوجه مدیریت روز می کند یعنی قدرت خروج از چنگال قبیله گرایی را نداشته همچنان درگیر سیاست جناحی است.
گفتم: امام جمعه مشهد برای مستدل و مستند گویی باید به چه مواردی استناد می کرد؟
گفتم: اشاره آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد خارج از افسانه بودن خرید دو تن سکه که ارزشمند بود.
گفت: اگر علم الهدی طی روزهای گذشته وارد ایران شده بودند بحثی نبود اما امام جمعه مشهد می داند اینجا ایران است.
- بنابر فرمان صریح حضرت امام خمینی (ره) ایراد اتهام یا استفاده از خطاب عنوان مجرم نیازمند استناد به حکم صادره دادگاه صالحه می باشد در غیر این صورت مدعی شرعا مجرم شناخته می شود.
- بنابر اظهارات رئیس پلیس تهران سلطان بازار سکه جمعا با پرداخت حدود ۱۷۰ میلیارد تومان طی ماه های دو سال ۹۷-۹۶ نسبت به خرید سکه به قیمت روز بازار و از فروشندگان عادی اقدام کرده است یعنی خرید از بانک و صرافی نداشته است و براساس قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی كشور ‌مصوب ۶۹ و الحاقیه مصوب ۸۴ آقای سلطان بازار سکه مرتکب هیچ تخلف و جرمی نشده است.

- گفتم: اشاره آیت الله علم الهدی به اینکه چنین عددی حتی  در افسانه نمی گنجد چیست؟
گفت: امام جمعه مشهد با چهل سال سابقه مدیریت عالی و بستگی سببی با رئیسی با بیش از ۳۵ سال سابقه مدیریت عالی قضایی می داند ۱۷۰ میلیارد تومان در برابر اعداد ذیل افسانه که خیر ، پول خرد هم نیست.
- علم الهدی هم می داند در اوایل دهه هفتاد با شاهکار ۱۲۳ میلیارد تومان اختلاس روبرو شدیم که یکی از عناصر اصلی مدت حبس را بعنوان مامور خرید زندان ها در آلمان حضور داشتند.
- علم الهدی می داند در تابستان سال ۶۸ بود که ۱۰ تن طلای مکشوفه ژاندارمری استان فارس به یکباره مس شد.
- علم الهدی می داند داستان پاییز سال ۱۳۸۷ را که نخست‌وزیر وقت ترکیه طیب اردوغان از ورود محموله ۱۸/۵ میلیارد دلاری طلا و دلار بی صاحب به ترکیه خبر داد ، محموله افسانه ای که از سوی احمدی نژاد انکار و از سوی اردوغان هدیه ی الهی اهدایی به مردم ترکیه خوانده شد.
- علم الهدی هم می داند قصه شهرام جزایری را که به اتهام ده ها فقره فساد و اخلال در نظام اقتصادی کشور در ۸۴-۸۳ دستگیر و با صدور احکام بسیار سنگین راهی زندان شده و  در دادگاه با حکم ۵ سال زندان آزاد شد.
- علم الهدی می داند مه آفرید در ۹۱-۹۰ به جرم ۳۰۰۰ میلیارد تومان مجرم شناخته و اعدام شد.
- علم الهدی می داند که بابک زنجانی به جرم بالغ بر ۱۲۰۰۰ میلیارد تومان در ۹۲-۹۱ دستگیر و با حکم اعدام صادره در زندان است.

گفتم: جدای از اشکالات مذکور اظهارات علم الهدی مشکل دیگری هم دارد؟
گفت: آقاجون اشکال اصلی وارده به اظهارات امثال علم الهدی بی راهه گفتن نیست بلکه بی راه فهمیدن و فهماندن ریشه مسائل و مشکلات اجتماعی و اقتصادی است ، ساده انگاری است که با نشانه ای غلط در درک چرایی بروز مشکلات و طبعا حل مسائل خواهد شد ، ساده انگاری هایی که به اتلاف گسترده منابع محدود بدون دستیابی به کمترین نتایج مثبت منجر می گردد.
- اظهاراتی که در بسیاری موارد از ساده انگاری گذشته و ریشه در سیاست بازی دارد.

  تعداد بازديدها: 3392
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=80535
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.