قهوه، میوه و سبزی، ضد سرطان سینه رژیم غذایی سرشار از قهوه، میوه و سبزی شما را از ابتلا به سرطان سینه مصون میدارد.
محققان دانشگاه ناوارا و خائن/ Jaenدر اسپانیا ارتباط میان اسید فنولیک و سرطان سینه را مورد بررسی قراردادند که نتایج آن در کنگره چاقی در گلاسکو مطرح شد.
آنها رابطه اسیدهای هیدروکسی سینامیک و هیدروکسی بنزوئیک با سرطان سینه را روی ۱۱۰۲۸ زن بررسی کردند و متوجه شدند رژیم غذایی حاوی این اسیدها ابتلا به سرطان سینه را کاهش میدهد.
تحقیق ۱۲ ساله نشان داد ۱۰۱ زن مبتلابه سرطان رژیم غذایی مناسبی نداشتند.
در این تحقیق آمده است که رژیم غذایی حاوی اسیدهای کلروژنتیک تا ۶۲ درصد باعث کاهش ابتلا به سرطان سینه در زنان میشود.
محققان توصیه میکنند دستکم روزانه ۵ تکه میوه و سبزی در وعده غذایی گنجانده و خورده شود. همچنین روزانه ۳۰ گرم فیبر نیز مصرف شود. نوشیدن ۶ تا ۸ لیوان آب توصیهشده است.
*خبرآنلاین
|