تاريخ انتشار: 03 فروردين 1400 ساعت 21:32:18
صلاحیت انتخاب

✍️رهبر انقلاب خطاب به ایرانیان از تهران تا لس آنجلس فرمودند: هرکس به دنبال سعادت کشور است رئیس‌جمهوری با این شاخصه‌ها انتخاب کند.
*کفایت مدیریت
*ایمان
*عدالت خواه
*ضد فساد
*دارای عملکرد انقلابی
*دارای عملکرد جهادی
*معتقد به توانمندی داخلی
*معتقد به جوانان
*مردمی
*امیدوار
*نگاه روشن
✍️براساس اصل ۱۱۵ قانون اساسی ، شورای نگهبان طی ۴۲سال گذشته مسئول تشخیص و صدور مجوز شرکت افراد واجد شرایط در انتخابات ریاست جمهوری است ، افرادی که با تشخیص شورای نگهبان می توانند در معرض رای ایرانیان قرار گیرند.
*رجال مذهبی و سیاسی
*ایرانی‌الاصل
*تابع ایران
*مدیر
*مدبر
*دارای حسن سابقه
*امانتدار
*تقوی
*مومن
*معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران
*معتقد به مذهب رسمی کشور
✍️اینکه طی تمام ۴۲ سال گذشته هیچ کس به معنای تعریف رجال مذهبی و سیاسی پی نبرده و تلاش برای اصلاح اخیر قانون انتخابات هم راه بجایی نبرد بماند ، اینکه تعریف قابل فهم و غیر قابل تفسیر از مفاهیمی مانند مدیر ، مدبر ، تقوا ، مومن ، ایمان معتقد ، امانتداری و حسن سابقه هرگز مورد توضیح شورای نگهبان قرار نگرفته است.
✍️بنابراین حتی تعریف مفاهیمی علی الظاهر روشنی مانند ایمان می تواند در شورای نگهبان های ادوار مختلف متناسب با فهم فقهای عضو متفاوت و حتی متناقض باشد ، یا اینکه چرا بعد از تاکید بر اعتقاد به مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مجددا اعتقاد به مذهب رسمی قید شده مشخص نیست ، علی الخصوص که اخیرا در پی اعتراض برخی علمای اهل سنت برخی اعضای شورای نگهبان کاندیداتوری اهل سنت در انتخابات ریاست جمهوری را بلامانع اعلام کردند که بر ابهام مندرج در اصل ۱۱۵ می افزاید.
✍️ایرانیان طی ۱۲ دوره گذشته و در انتخابات سیزدهم پیشرو می توانند به یک نفر از بین گزینه های اعلامی شورای نگهبان که در مواردی گزینش ۴-۲ نفر از میان بیش از هزار داوطلب ریاست جمهوری است رای دهند . شورای نگهبانی که طی ۴۲ سال گذشته مدعی رعایت موارد مندرج در اصل ۱۱۵ قانون اساسی در گزینش داوطلبان است ، اختیار منحصر به فردی که با تفسیر نظارت به استصوابی در همه امور حتی افکار غیر مشهود و نیات داوطلب قابل سرایت است.
✍️داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری غالبا در قانونی نانوشته با توجه به انتصاب از طرف رهبری به دو گروه داوطلب حاکمیت و حکومت تقسیم می شوند . مردم هم تحت عنوان انتخابات باید به یکی از دو کاندیدای حاکمیت یا حکومت را انتخاب و رای دهند . براساس تجربه یازده دوره گذشته مردم حتی با رای به کاندید حاکمیت مانند دور اول مرحوم آیت الله هاشمی و دو دوره احمدی نژاد متهم رای به غیر اصلح خواهند بود و رای به کاندید حکومت هم در تمام ادوار محکوم و مستحق سرزنش ، توهین و حتی جرم انگاری تلقی می گردد.
✍️از آنجا که شاخص های مورد تاکید رهبری به نوعی تکرار موارد مندرج در اصل ۱۱۵ قانون اساسی است ، شاید سوال درست این است که چرا اجرای اصل ۱۱۵ چنین بی اثر و در انتخاب افراد شایسته برای ریاست جمهوری حداقل به فرمایش رهبری چنین ناکارآمد است؟
✍️چرا شورای نگهبان قادر به شایسته گزینی نیست؟ اگر شورای نگهبان را در عمل به وظیفه ، به فرض قابل دفاع بدانیم که حتما چنین نیست آیا افراد شایسته و صالح ایران با توجه به عاقبت روسای جمهور قبل از ورود به عرصه انتخابات به شدت پرهیز می کنند؟ شاید در میان حدود ۴۰ میلیون ایرانی مردان حائز موارد مندرج در اصل ۱۱۵ قانون اساسی یا شاخص های اعلامی رهبری وجود ندارند؟
✍️شاید ایرانیان فهیم و سازنده انقلاب اسلامی ، خالق دفال مقدس ، مدافع حرم و همراه با ولایت از بصیرت و درک مناسب و صلاحیت لازم برای انتخاب یک نفر از بین دو کاندید منتخب شورای نگهبان برای برخوردار نیستند؟
✍️آیا رای به مرحوم آیت الله هاشمی در دور اول و رای به احمدی نژاد در دو دوره که کاندیدای حاکمیت محسوب می شدند در برابر رقبای حکومت هم شامل ابتلای ایرانیان به ناتوانی انتخاب یک نفر صالح از بین دو نفر منتخب شورای نگهبان می شد؟
✍️آیا فساد در سطوح مختلف مدیریتی هزاران مدیر منصوب در قوه قضاییه ، نیروهای مسلح ، نیروی انتظامی ، صدا و سیما ، مراکز سیاستگذاری و تبلیغاتی ، مجمع تشخیص مصلحت ، شورای نگهبان ، حوزه های علمیه ، ائمه جمعه و نمایندگی  ها ، هزاران مدیر شاغل در دهها و دهها دستگاه عریض و طویل عمومی ، غیر دولتی و انتصابی مانند ستاد اجرایی ، بنیاد مستضعفان ، کمیته امداد ، آستان های مقدس و ... هم مشمول ناتوانی مردم ایران در رای به یک نفر از میان دو نفر کاندید منتخب شورای نگهبان است؟
✍️شاید سوال درست این باشد که آیا وقت حذف فیلترینگ فاقد کارآیی شورای نگهبان و جایگزینی سازی الگوی انتخاب مستقیم مردم یا به واسطه ی شایسته گزینی نخبگان اجتماعی نیست؟ شاید بسیاری فراموش کرده اند برای رای دادن کافی است ایرانی ۱۸ ساله بود. ۳فروردین
۰۰

  تعداد بازديدها: 2842
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=89051
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.