تاريخ انتشار: 26 ارديبهشت 1400 ساعت 23:20:02
تکلیف به قدرت طلبی

✍️قالیباف رئیس مجلس که در این دوره انتخابات با ادعای اینکه طبق نظرسنجی ها بالاتر از دیگران بودم اما برای ایجاد اجماع جبهه اصولگرایی که اخیرا به جبهه انقلاب تغییر نام داده و حتما به قصد فریب افکار عمومی نیست! از کاندیداتوری منصرف شدم در نطق جلسه امروز مجلس اظهار کرد: نامزدهای انتخابات و حامیان آنها از تخریب یکدیگر و طرح ادعاهای غیرمنصفانه بپرهیزند زیرا باعث ناامیدی مردم می شود.
✍️جمله قالیباف با دو گزاره قابل دفاع پرهیز از تخریب متقابل و ادعاهای غیر منصفانه که می تواند اشاره به نقد عملکرد و غیر مستقیم اشاره به میزان کارآیی و عملکرد نظام باشد در کنار پرهیز از اعلام وعده های غیر واقع و غیر قابل دسترس می توانند یک سه گانه پاک انتخاباتی هم باشند که البته تبلیغات و مناظره های انتخاباتی ادوار گذشته توسط قالیباف هم مورد بی اعتنایی قرار می گرفت.
✍️شاید با مطالعه رفتار قالیباف در دو موضع متفاوت کاندیدا و ناصح به نسبتی منطقی بین عقلانیت اخلاقی و تکلیف به قدرت طلبی پی برد. نسبتی که از قالیباف پرخاشگر و افشاگر هفته گذشته علیه جریان فکری مقابل به چهره قابل کنترل و نمایشگر مدیری دلسوز و ناصح مجموعه جریان های سیاسی انتخابات به پرهیز از دروغ و عدالت گریزی برساند.
✍️اینکه قالیباف به دو گزاره مورد اشاره در نطق امروز رئیس مجلس چند ساعت یا چند روز پایبند خواهد بود باید منتظر ماند و دید اما می تواند در کنار پرهیز از طرح وعده های غیر عملی گزاره های مناسبی برای ارزیابی سلامت اخلاق و عقلانیت کاندیداها هم باشد.
✍️بهرحال ایجاد شرایط لازم برای سنجش یا به تعبیر دقیق تر سازمان ملل متحد راستی آزمایی دو گزاره صداقت و فهم کاندیداها ضروری است شیوه قابل فهم و تکراری که مقابل رویه غیر قابل سنجش نیت خوانی مورد اتکاء فقهای شورای نگهبان در بررسی التزام عملی مردم به ولایت فقیه قرار دارد شیوه متکی بر استنباط ذهنی فردی فقهای شورای نگهبان که می تواند به سادگی به دستاوردی چون محمود احمدی نژاد رسیده و ضدیت آشکار با ولایت فقیه مندرج در اصول قانون اساسی را بعنوان مظهر کارگزاری معتقد و ذوب در ولایت برساند.
✍️ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه که باید متعهد به عهدش برای تحقق برنامه ده ساله ادعایی در قوه قضائیه باشد که با ورود به عرصه انتخابات قطعا چنین نیست در بیانیه انتخاباتی به نکته قابل تاَملی اشاره کرد که طبیعتا پیش و بیش از هر کاندیدای دیگر باید در مورد رئیس قوه قضائیه قابل راستی آزمایی و اثبات باشد . رئیسی بعنوان کلید واژه مهم بیانیه انتخاباتی مدعی است کسانی که در شکل گیری شرایط موجود مشارکت داشتند نمی توانند مدعی اصلاح و ایجاد تحول باشند.
✍️اینکه نسبت ادعای رئیسی با مدیریت منطقی و علمی چیست بماند اما سوال درست از رئیسی با ۳۸ سال سابقه حضور در پست های کلیدی قوه قضائیه شامل ریاست سازمان بازرسی کل کشور ، دادستان کل کشور و معاون اول قوه قضائیه در کنار تمامی روسای قوه قضائیه قرار داشته و با تاکید خودش خدمت کرده است ، این است که بعنوان عنصر کلیدی شکل گیری به تعبیر مرحوم آیت الله شاهرودی خرابه مفسده سازی به نام قوه قضائیه چگونه مدعی ایجاد اصلاح و تحول بود؟
✍️اینکه رئیس قوه قضائیه در ادعای اول یا دوم غیر واقع شناخته شود قطعا حائز اهمیت چندانی نیست ، مهم آغاز تبلیغات انتخاباتی وی با تکیه بر ادعای غیر واقع است ، مگر فقهای محترم شورای نگهبان رذائل اخلاقی چون  دروغ ، فحاشی ، تهمت ، جعل ، چاپلوسی و ... را از دلایل رد صلاحیت کاندیداهای شرکت در انتخابات نمی دانند؟ و شاید به همین دلیل سخنرانی و مناظره های انتخاباتی به محل مناسبی برای دروغ پراکنی ، تهمت و فحاشی تبدیل شده است.
✍️دروغ قطعا بزرگترین گناه افرادی است که باید مدیریت و فرماندهی کشور را در اختیار داشته باشند که یک دروغ مسولین عالی می تواند به سادگی به عقب ماندگی ده ها سال یک کشور و ملت بیانجامد. 
✍️یقینا فقهای شورای نگهبان باید قادر به درک این معنا باشند که دروغ مقامات عالی حتی در کشورهای غیر مذهبی و غربی به بزرگترین گناه سیاسی و اجتماعی شناخته می شود ، چنانچه محاکمه بیل کلینتون رئیس جمهور وقت آمریکا در رفتار غیر اخلاقی با یکی از کارکنان دفتر رییس جمهور نه عمل کلینتون که با اشاره به ادعای دروغ رئیس جمهور اشاره داشت. ۲۶اردیبهشت۰۰

  تعداد بازديدها: 2674
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=89608
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.