تاريخ انتشار: 27 آبان 1400 ساعت 20:48:34
فرهنگ نخبه ستیزی

✍️اینکه مقام معظم رهبری تشویق جوانان به ترک کشور را دشمنی و خیانت به ایران نامیدند حتماً حرف درستی است که باید با مطالعات علمی مستقل به اندازه گیری سهم عوامل مختلف حکومتی ، دولتی ، عناصر متصل به جریانات فکری داخلی یا خارجی و اعطای مشوق های علمی تا اقتصادی کشورهای میزبان را مشخص و نسبت به انتخاب راهکارهای اجرایی موثر بر رفع موانع حفظ و ماندگاری نخبگان اقدام کرد.
✍️محرومیت عمومی نخبگان از امکان دستیابی به شغل و موقعیت های مدیریتی و ممتاز سازمانی قطعاً از مهمترین دلایل مهاجرت و خروج از کشور می باشد اما نقش برخوردها و اقدامات عناصر و مراکز رسمی کشورمان در ترغیب نخبگان به خروج از کشور را نباید نادیده گرفت، عناصر و مراکز قدرت که به سادگی خروج ناخواسته نخبگان را تحت عناوینی مانند شیفتگان غرب تا رفاه طلبی و غیره مورد اتهام قرار داده و نقش موثر عناصر و مراکز نخبه ستیز و شایسته گریز را پنهان می کنند.
✍️وقتی امثال حجت الاسلام علیرضا ادیانی بعنوان رئیس سازمان عقیدتی و سیاسی نیروی انتظامی کشور اعلام می کند مهمترین وظیفه زنان سفره آرایی ،  خانه آرائی و خودآرایی است چگونه باید انتظار داشت بانوان نجیب و شریفی که طی بیش از دو دهه گذشته را با در اختیار گرفتن ۶۳٪ ظرفیت دانشگاه های کشور پشت سر گذاشته و چون پروفسور مریم امیرخانی، اما در مدیریت سهمی کمتر از یک درصد دارند به ماندن و پیشرفت موثر در ایران امیدوار باشند.
✍️آیا ریاست مستمر و گسترده چنین افرادی در حوزه اعتقادات ، فرهنگ ، هنر ، اقتصاد تا مدیریت کشور برای ترک کشور کافی نیست؟ آیا در بررسی دغدغه ملی فرار مغزها و سیل مهاجرت نخبگان علمی ، اقتصادی ، سیاسی و حتی معارف دینی ایران به سایر کشورها که در فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار امروز با جمعی از نخبگان علمی جوان کشورمان هم مورد تاکید قرار گرفت به سهم افاضات امثال ریاست سازمان عقیدتی و سیاسی ناجا هم توجه می شود؟
✍️اینکه سردار مجتبی فدا فرمانده سپاه اصفهان تاکید کرد باید تدبیری اندیشده شود که با ادای اذان توسط افراد در جای جای شهرها نسبت به فرهنگ سازی دینی اقدام شود مهم نیست اما اینکه چرا امثال فرمانده سپاه اصفهان ریشه مشکلات فرهنگی کشور را در فقدان صدای طبیعی اذان می دانند باید به شدت نگران فردای برخورد با مردم بود. ایکاش سردار فرمانده سپاه اصفهان این روایت از رسول مکرم اسلام (ص) را نشنیده باشد که فرمودند؛ جامعه ای که اقتصاد و معیشتش کم باشد به فقر گرفتار می‌شود و فقر منشاء انحرافات و مشکلات بعدی است.
✍️ایکاش سردار فرمانده سپاه اصفهان با اتکاء بر روایت رسول مکرم‌ اسلام(ص) که بر مشکلات ، فقر و  تبعیض‌ها را عامل درهم ریختگی روانی و معنوی جامعه می داند. باور کند که اسلام دین اعتدال می باشد، آمده است تا دنیا و آخرت را با هم آباد کند. ایکاش بداند آخرت مورد تحسین اسلام راهی جز عبور و بهره گیری از مزرعه دنیا ندارد.. باور کند در اعتقادات دینی، دنیا پرستی مذموم است و دنیا از مواهب الهی است. باور کند که اگر جامعه از فقر نجات پیدا کند مساجد هم پر می‌شود و دلیلی برای مسلمانی نیازی به فریاد اذان در کوچه کوچه شهرها نیست.
✍️وقتی نخبگان و شایستگان را قربانی انتصاب قوم انگلی داماد و اقوام بی کفایت می کنند طبیعی است که براساس قانون سیّال و فرّار بودن سرمایه که جامعه شناسان و علمای توسعه بالاترین مصداقش را نخبگان و شایستگان می دانند گروه گروه به سمت بازارهای کار متکی بر نخبگی و شایستگی مهاجرت کنند.
طبیعی است که پس از سال ها شاهد سیطره تام و تمام مستمر غیر قابل تغییر مدیریت پخمگی بر نخبگی باشیم.
ایکاش در دیدار سالانه دبروز جمعی از جوانان المپیادی با مقام معظم رهبری سوالاتی از موقعیت ممتاز قوم دامادهای ورودی به خانواده های قدرت در دست اندازی برمدیریت وثروت هم می پرسیدند، مقامات صاحب قدرتی که با اعطای قدرت و ثروت به دامادها از بالاترین سهم بناحق در ترغیب نخبگان به ترک کشور برخوردارند.
✍️اصرار بر حفظ و تعمیق فرهنگ نخبه ستیزی و شایسته گریزی یعنی فردی با تحصیلات مدیریت دولتی و گردشگری برای سکانداری وزارتی به نام آموزش و پرورش یک کشور با حدود بیست میلیون دانش آموز لازم التعلیم معرفی شود.
نخبه ستیزی یعنی تحت عنوان قانون صیانت از تولید ملی خودرو و خودرو ملی که باید متکی بر مشارکت شرکت های دانش بنیان نخبه گرا باشد به تصویب قانونی با ماهیت این جمله برسیم که "هر شخص حقیقی و حقوقی می تواند به ازاء صادرات کالا و خدمات نسبت به واردات خودرو اقدام کند" تا منافع یکی از بزرگترین جریانات مافیایی کشور تامین و از ماندگاری بیمار لاعلاج صنعت خودرو اطمینان حاصل گردد.
نخبه ستیزی و شایسته گریزی یعنی نخبگان و شایستگان یک کشور با تمام تلاش و تحمل تمام شقاوت ها و مرارت ها به مرور به این باور رسانده شوند که برای ماندن و بودن راهی جز رفتن نیست. ۲۷آبان۰۰

  تعداد بازديدها: 2786
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=91368
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.