تاريخ انتشار: 03 مرداد 1401 ساعت 01:03:17
قدرت مردم

✍️اینکه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا اعلام کرد "من دستور حمله به ژنرال قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را صادر کردم" شاید نوعی قدرت نمایی مرسوم از نوع آمریکایی بود اما تاکید ترامپ بر این نکته که «من دستور این اقدام را دادم تا ایران را از انجام و حمایت از حملات بیشتر علیه نیروها و منافع آمریکا بازداشته و توان ایران و شبه‌نظامیان تحت حمایت نیروی سپاه قدس در انجام حملات [علیه نیروهای آمریکایی] را تضعیف و به حملات و تهدیدهای راهبردی ایران علیه منافع آمریکا پایان دهم" ادعایی مهم و البته مسبوق به سابقه بود دکترینی که عملیات پیشدستانه را مقدم بر دفاع ، بازدارندگی و حتی عملیات متقابل می داند.
✍️اینکه ترامپ با چه انگیزه واقعی فرمان خروج از برجام تا ترور شهید سلیمانی فرمانده نیروی سپاه قدس را صادر کرد حتماً قابل بررسی است اما صدور رسمی و آشکار فرمان ترور حاج قاسم که توسط روسای جمهور قبلی آمریکا در مورد برخی دیگر از رهبران جهادی تا سلفی تجربه شده بود شاید ریشه در "منطق مشروعیت عملیات پیشدستانه" دارد دکترینی که مقام معظم رهبری هم در دیدار اخیر با پوتین رهبر روسیه با اشاره به اهمیت و حقانیت اشغال اوکراین تحت عنوان ابتکار آغاز جنگ قبل از تحمل جنگ مورد تایید و تاکید قرار گرفت.
✍️اینکه دولت های صاحب قدرت نظامی با تکیه بر برآورد و پیش بینی افزایش سطح تهدید بتوانند نسبت به انتخاب گزینه حمله نظامی تا اشغال کشورها اقدام کنند شاید در موارد استثناء مانند نوعی واکسینه سازی تلقی شود چنانکه مقام معظم رهبری "ابتکار آغاز جنگ" و "اشغال اوکراین" توسط روسیه را عامل مهمی در "جلوگیری از آغاز جنگ" توسط اوکراین یا ناتو و غرب اعلام کردند .
✍️اینکه ماموریت دیپلمات ها خاتمه یافته و نفرات جدیدی جایگزین گردند طبیعی است اما اینکه مقام امنیتی را بجای یک دیپلمات سیاسی و روابط بین الملل راهی نیویورک کنیم حتماً می تواند حامل پیام مهمی به اعضای دائمی شورای امنیت و ۱+۵ باشد پیامی که برای کارشناسان و افکار عمومی می تواند چون سوابق عملکردی گزینه انتخابی برای نمایندگی ایران در سازمان ملل مبهم و غیر شفاف باشد هرچند برخورداری گزینه انتخابی از روابط ویژه با مجاری ذی نفوذ حاکمیتی کشورمان می تواند به فضای جدید ارتباطی گزینه معتمد با اعضای ۱+۵ را تسریع و فراهم کند.
✍️اینکه برخی بانوان کشورمان  معترض معادل سازی کم حجابی با مفسده سازی اجتماعی تا سیاسی هستند و مدعیان حکومتی تا اجتماعی معترض به کم حجابی را بر نمی تابند چون چهل سال گذشته حرف جدیدی نیست اما اینکه امثال باهنر با حدود ۳۰سال سابقه نمایندگی مجلس هم چون برخی از اهالی جریان یکدستی تمکین کم حجابی را مقدمه برهنگی اجتماعی بدانند حتماً قابل قبول نیست که حتی امثال باهنر که زندگی در دوران قبل از انقلاب اسلامی را تجربه کردند می دانند که شرایط حفظ آزادانه حجاب در سال های قبل از انقلاب شاید بسیار سهل تر از انتخاب حجاب در دهه های بعد از انقلاب اسلامی است که حجاب الزامی و کم حجابی بعنوان انتخابی مفسد ساز معرفی و جرم انگاری شد.
✍️ اینکه برخی مدعی شدند اگر شجاعت پوتین برای حمله و اشغال اوکراین نبود غرب(آمریکا) پس از پیروزی در اوکراین متوجه ایران می شد! نمی دانم به چه معناست چون انقلاب نارنجی اوکراین در دهه هشتاد (۲۰۰۵-۲۰۰۴) از اولین انقلاب های پیروز رنگین بود که با ابطال انتخابات منجر به پیروزی مجدد ویکتور یانوکویچ به انتخابات دوم منجر که ویکتور یوشچنکو با کسب بیش از ۵۲٪ آرا پیروز شد. یانوکویچ در رقابت ۲۰۱۰ با خانم یولیا تیموشنکو با کسب ۴۸٪ آرا پیروز و تا ۲۰۱۴ رئیس جمهور اوکراین بود و در حال حاضر ساکن روسیه است اما آمریکا در دوران اشغال افغانستان در شرق عراق و در غرب ایران و وقوع انقلابهای پی در پی رنگین که توان نظامی ایران در مقایسه با امروز چیز قابل اتکایی نبود هم به دلائل مختلف مانند اطمینان از مولفه قدرت مردم ، تجربه موفق جنگی و عمق استراتژیک و ... جرات تصور حمله به ایران را نداشت. ۲مرداد۰۱

  تعداد بازديدها: 2718
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=93670
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.